Van donderdag 4 juni t/m eind juni is Grote Kerk Naarden donderdag t/m zondag geopend van 13.00 – 17.00 uur.

Audiotour

Ontdek de geschiedenis van het gebouw in Naarden van de Middeleeuwen tot nu in de nieuwe audiotour Baken van Holland. Er zijn ook filmpjes in Nederlandse Gebarentaal beschikbaar. In een genummerde route doorloop je het gebouw.

Leitje beschrijven

Het dak van Grote Kerk Naarden wordt leitje voor leitje vernieuwd, en jij kunt jezelf vereeuwigen in de geschiedenis van het gebouw. Bij je bezoek ontvang je een leitje waarop je jouw boodschap voor de toekomst kunt schrijven. Het leitje lever je weer in zodat de leidekkers van Jobse loodgieters, leidekkers en koperslagers het op het dak kunnen spijkeren.

Tickets kopen

Vooraf tickets kopen is noodzakelijk. De ticketprijs bedraagt 4,50 euro en is inclusief audiotour, informatieblad, NGT-filmpjes en leitje. Bestel tickets.

Kleyne Winkel

Neem aan het eind van je bezoek een kijkje in onze vernieuwde winkel! In de Kleyne Winkel vind je prachtige producten in de stijl van Grote Kerk Naarden. Van stropdassen tot hippe pins.

Coronaprotocol

Wij vragen je om voor het bezoek ons Coronaprotocol Bezoekers door te nemen en dit bij bezoek op te volgen. Het protocol komt ook aan bod tijdens het bestellen van je ticket.

Bezoek Grote Kerk Naarden vanaf 4 juni!