maandag 27 april
t/m zondag 26 juli

10:30 - 16:30

Hemelbestormers: publiekssteiger en programmering

Vanaf 27 april t/m 26 juli kun je bij Grote Kerk Naarden het evenement Hemelbestormers bezoeken. We willen zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met het gebouw, van binnen en van buiten en op grote hoogte. Er is namelijk een publiekssteiger bij de renovatie van het dak. Daarop kun je uitkijken over de Vesting en doordeweeks het werk aan het dak zien. Er is ook programmering, zoals muziek en yoga.

Openingstijden

Vanaf 27 april is Hemelbestormers open voor publiek. En na Koningsdag iedere woensdag t/m zaterdag van 10.30 – 16.30 uur en zondag van 13.30 – 16.30 uur. Een aantal zaterdagavonden is er een speciale openstelling met programmering. Binnenkort is alle programmering in deze agenda te vinden.

Kaarten

De kaartverkoop start in maart 2020 via deze website. Kaarten kosten 5,- euro voor volwassenen. Hierbij inbegrepen is een leitje waarop je je naam kunt zetten en dat op het dak gespijkerd wordt, of mee naar huis genomen kan worden. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Huwelijksaanzoeken

Wij geven 4 personen de unieke kans om hun geliefde op de steiger ten huwelijk te vragen! Uit de aanmeldingen kiezen we de 4 meest aansprekende voorstellen uit. Met deze trouwlustigen gaan we persoonlijk in gesprek om een onvergetelijk aanzoek op grote hoogte vorm te geven. Interesse? Meld je aan bij Elisabeth Wiessner, projectleider Hemelbestormers, en geef in je bericht aan wie je wilt vragen, wanneer (mei-juni-juli) en hoe.

Vrijwilligers gezocht

Wij zoeken nog vrijwillige publieksbegeleiders en verkoopmedewerkers voor Hemelbestormers! Meer informatie

Houd deze website en Facebook in de gaten!

Hemelbestormers: publiekssteiger en programmering