Het duurde even maar eindelijk zijn de vijf winnende foto’s van de fotowedstrijd ‘Baken van Holland’ nu uitvergroot te zien in de kerk.

De opdracht

Stichting Grote Kerk Naarden heeft afgelopen winter een fotowedstrijd getiteld ‘Baken van Holland’ uitgeschreven. De opdracht voor de fotografen was te laten zien waarom Grote Kerk Naarden Baken van Holland is. Er hebben 32 fotografen meegedaan met in totaal 122 foto’s.  Van de 10 winnende foto’s hebben we ansichtkaarten laten maken die verkrijgbaar zijn bij De Kleyne Winkel in de kerk.

Winnaars

Van de foto’s van de vijf hoofdwinnaars zijn uitvergrotingen gemaakt.  Zaterdag 12 juni zijn deze prachtige uitvergrotingen feestelijk onthuld. Nogmaals van harte Sophia Koehorst (2x), Rudolph Mengelberg, Sjoerd Stoop en Willemijn Reijntjes (vlnr)!

De vijf uitvergrotingen vormen samen een mooie eregalerij in de kerk. In combinatie met een bezoek aan Hemelbestormers zijn deze t/m zondag 29 augustus 2021 nog te bewonderen. De ansichtkaarten blijven deel uitmaken van de collectie in De Kleyne Winkel in de kerk.

Expositie Winnaars Fotowedstrijd