Laat je inspireren door het Baken van Holland  

5 februari  – 5 april 2021  

In een winterlandschap, bij ondergaande zon, achter een dubbele regenboog of in dreigende onweerswolken, Grote Kerk Naarden laat zich graag ieder moment van de dag, het hele jaar door fotograferen. Nu de deuren door de lockdown gesloten zijn, organiseert Stichting Grote Kerk Naarden een ‘Baken van Holland-fotowedstrijd’. Zie je haar stralen als herkenningspunt tussen land en water? Voor schippers op de Zuiderzee, voor de Spaanse troepen en de Geuzen, voor de postkoets in de zeventiende eeuw, voor bezoekers en bewoners van toen en nu, Grote Kerk Naarden is al meer dan 5 eeuwen Baken van Holland. Kom oog in oog met haar magistrale schoonheid, laat je inspireren door de omgeving en doe mee! De vijf beste foto’s worden tentoongesteld en de fotografen krijgen een exclusieve prijs.  

Hoe kan je meedoen?  

Pak je camera of mobiele telefoon, ga naar buiten en maak een foto van Grote Kerk Naarden. Of kijk in je fotoarchief. Ligt daar misschien nog een juweeltje uit het verleden? Een landschapsfoto veraf of juist een close-up, alles is geoorloofd, maar hou je wel aan onderstaande wedstrijdvoorwaarden en de dan geldende coronamaatregelen.  

Inzenden? Makkelijk in 5 stappen: 

  1. Maak een liggende foto (landscape) waarop je laat zien waarom Grote Kerk Naarden volgens jou Baken van Holland is.  
  1. Post je foto op je eigen Facebookpagina en/of Instagram met de volgende hashtags: #fotowedstrijd #grotekerknaarden  
  1. Tag Grote Kerk Naarden met: @grotekerknaarden  
  1. Volg Grote Kerk Naarden op Facebook en Instagram  
  1. Mail je foto uiterlijk 5 april 2021 als JPG-bestand (hoge resolutie minimaal 300dpi) naar foto@grotekerknaarden.nl, o.v.v. naam fotograaf en jaartal waarin de foto is genomen. 

Je mag meerdere foto’s inzenden. Door deelname aan de fotowedstrijd verklaar je je akkoord met de Wedstrijdvoorwaarden.  

Wat kan je winnen?  

Uit alle inzendingen kiest een vakjury 10 winnende foto’s; daarvan worden ansichtkaarten gemaakt met daarop de naam van de fotograaf.  

De 5 allerbeste foto’s zullen deze zomer ook nog eens uitvergroot worden opgehangen in de kerk. Deze vijf hoofdwinnaars krijgen een feestelijke ontvangst, verrassende goodiebag en exclusieve rondleiding voor twee personen langs alle schatten van Grote Kerk Naarden. Op onze website, Facebookpagina en Instagram publiceren we de winnende foto’s. 

www.grotekerknaarden.nl 

foto@grotekerknaarden.nl  

@grotekerknaarden 

Facebook en Instragram: grotekerknaarden 

 

Fotowedstrijd Baken van Holland