Publieksbegeleiders, rondleiders & verkoopmedewerkers

voor nader te bepalen aantal uur per week, van 21 juni t/m 30 augustus 2020 [data gewijzigd i.v.m. coronamaatregelen]

Stichting Grote Kerk Naarden is voor het project Hemelbestormers op zoek naar rondleiders, publieksbegeleiders en verkoopmedewerkers die zich in de periode van 21 juni t/m 30 augustus 2020 aan de organisatie willen verbinden als onbetaald medewerker.

Het project
Van 21 juni t/m 30 augustus 2020 hebben wij een publiekssteiger met programmering bij de renovatie van ons dak: Hemelbestormers. Van woensdag tot en met zondag kan publiek onder begeleiding de steiger op en vervolgens het gebouw bezoeken. Het verhaal van onze locatie komt aan bod en op de steiger kan publiek onder andere van het uitzicht genieten. De route eindigt in de winkel, waar verschillende producten te koop zijn in relatie tot het monument en het project.

Ben jij dit?
Vind jij het leuk om je voor de duur van het project in te zetten voor Grote Kerk Naarden als publieksbegeleider, rondleider of verkoopmedewerker? Heb je affiniteit met cultuur en ben je klantgericht en communicatief? En wil je deel uitmaken van een organisatie die volop vernieuwt en waar een informele werksfeer is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als je na het evenement wilt blijven om vaker als vrijwilliger te werken bij ons, dan kan dat ook!

Hoe werkt het?
Meld je aan als geïnteresseerde bij Eveline ter Veer, coördinator vrijwilligers Hemelbestormers, via info@grotekerknaarden.nl. Laat in je mail weten wat voor soort werk je zou willen doen en hoeveel uur per week je beschikbaar bent.

Stichting Grote Kerk Naarden is een organisatie zonder winstoogmerk en heeft de ANBI-status. De Stichting bestaat uit een onbezoldigd bestuur, een bureau en circa 70 vrijwilligers.

Vrijwilligers gezocht voor zomer 2020!