Help mee

Help mee

 

Word Vriend(in)!

De Vereniging Vrienden van de Grote Kerk Naarden draagt bij aan de instandhouding van het monument en maakt bijzondere projecten mede mogelijk. Zo doneerden de Vrienden o.a. voor de verwerving van het Goois Vrouwtje en de renovatie van het dak.

Wie Vriend wordt maakt onderdeel uit van een bijzonder netwerk en kan deelnemen aan speciale activiteiten. Zo wordt er jaarlijks een rally georganiseerd en krijgen Vrienden speciale aanbiedingen voor activiteiten van Stichting Grote Kerk Naarden.

Meer info

Doneer

Ook Stichting Grote Kerk Naarden is hard getroffen door de gevolgen van het coronavirus. De stichting is in exploitatie en voor het onderhoud van het rijksmonument afhankelijk van inkomsten uit evenementen, en die konden niet doorgaan. Een donatie doen? De gift kan overgemaakt worden naar Stichting Grote Kerk Naarden, IBAN: NL94ABNA0471040568. 

Wij hebben de ANBI-status.

Doneren

Een gift aan Stichting Grote Kerk Naarden kan anoniem of met naamsvermelding worden gedaan. Giften kunnen overgemaakt worden ten name van Stichting Grote Kerk Naarden, IBAN: NL94ABNA0471040568
Het is mogelijk een gift te doen met een specifieke bestemming.

Stichting Grote Kerk Naarden heeft de ANBI-status. Om als culturele ANBI aangemerkt te worden moet de instelling voor minstens 90% actief zijn op cultureel gebied. Donateurs van culturele ANBI’s hebben een belastingvoordeel, opgenomen in de Geefwet.

Contact opnemen