Help mee

Help mee

 

Word Vriend(in)!

De Vereniging Vrienden van de Grote Kerk Naarden draagt bij aan de instandhouding van het monument en maakt bijzondere projecten mede mogelijk. Zo doneerden de Vrienden o.a. voor Hemelbestormers en de renovatie van het dak 

Netwerk

Wie Vriend wordt maakt onderdeel uit van een bijzonder netwerk en kan deelnemen aan speciale activiteiten. Zo wordt er jaarlijks een rally georganiseerd en krijgen Vrienden speciale aanbiedingen voor activiteiten van Stichting Grote Kerk Naarden.

Meer info

Vrijwilligers

Wil je meehelpen om het monument Grote Kerk Naarden te behouden en ontwikkelen? Meld je aan als vrijwilliger. Vrijwilligersfuncties zijn: opbouwer evenementen, suppoost tijdens evenementen, winkel en kaartcontrole-medewerker, rondleider, koffieschenker en publieksbegeleider. Je kunt je opgeven voor langere tijd, of in het kader van een speciaal project.

Activiteiten voor vrijwilligers

Als vrijwilliger ben je onderdeel van de organisatie. Jaarlijks organiseren wij een aantal koffie-in-de-kerk-bijeenkomsten waar we je bijpraten over wat er speelt en waar ruimte is om elkaar te ontmoeten. Ook ontvang je 4x per jaar de vrijwilligersnieuwsbrief. Daarnaast ontvang je een kerstgeschenk en organiseren we incidentele activiteiten voor vrijwilligers, zoals previews van activiteiten.

Neem contact op met Eveline ter Veer voor meer informatie.

Meer info

Sponsoring

Stichting Grote Kerk Naarden heeft de ANBI-status. Om als culturele ANBI aangemerkt te worden moet de instelling voor minstens 90% actief zijn op cultureel gebied. Donateurs van culturele ANBI’s hebben een belastingvoordeel, opgenomen in de Geefwet. Er zijn verschillende mogelijkheden om als bedrijf of particulier te geven aan Stichting Grote Kerk Naarden.

Meer informatie