Help mee

Help mee

 

Word Vriend(in)!

De Vereniging Vrienden van de Grote Kerk Naarden draagt bij aan de instandhouding van het monument en maakt bijzondere projecten mede mogelijk. Zo doneerden de Vrienden o.a. voor de verwerving van het Goois Vrouwtje en de renovatie van het dak.

Wie Vriend wordt maakt onderdeel uit van een bijzonder netwerk en kan deelnemen aan speciale activiteiten. Zo wordt er jaarlijks een rally georganiseerd en krijgen Vrienden speciale aanbiedingen voor activiteiten van Stichting Grote Kerk Naarden.

Meer info

Word Hemelbestormer!

Van 25 april t/m eind juli 2020 kun je bij Grote Kerk Naarden de hoogte in met Hemelbestormers. Hemelbestormers biedt een publiekssteiger bij het dak van Grote Kerk Naarden en iedere maand bijzondere programmering; van muziek tot huwelijksaanzoeken en yoga.

Vind jij het leuk om je voor de duur van het project in te zetten als publieksbegeleider, rondleider, gastvrouw of -heer of kaartverkoper? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als je wilt blijven om vaker als vrijwilliger te werken met ons, dan kan dat ook!

Meer info

Doneren

Een gift aan Stichting Grote Kerk Naarden kan anoniem of met naamsvermelding worden gedaan. Giften kunnen overgemaakt worden ten name van Stichting Grote Kerk Naarden, IBAN: NL94ABNA0471040568
Het is mogelijk een gift te doen met een specifieke bestemming.

Stichting Grote Kerk Naarden heeft de ANBI-status. Om als culturele ANBI aangemerkt te worden moet de instelling voor minstens 90% actief zijn op cultureel gebied. Donateurs van culturele ANBI’s hebben een belastingvoordeel, opgenomen in de Geefwet.

Contact opnemen