Help mee

Help mee

 

Word Vriend(in)!

De Vereniging Vrienden van de Grote Kerk Naarden draagt bij aan de instandhouding van het monument en maakt bijzondere projecten mede mogelijk. Zo doneerden de Vrienden o.a. voor de verwerving van het Goois Vrouwtje en de renovatie van het dak.

Wie Vriend wordt maakt onderdeel uit van een bijzonder netwerk en kan deelnemen aan speciale activiteiten. Zo wordt er jaarlijks een rally georganiseerd en krijgen Vrienden speciale aanbiedingen voor activiteiten van Stichting Grote Kerk Naarden.

Meer info

Vrijwilligers

Wil je meehelpen om het monument Grote Kerk Naarden te behouden en ontwikkelen? Meld je aan als vrijwilliger. Vrijwilligersfuncties zijn: opbouwer evenementen, suppoost tijdens evenementen, winkel en kaartcontrole-medewerker, rondleider, koffieschenker en publieksbegeleider.

Neem contact op met Eveline ter Veer voor meer informatie.

Meer info

Doneren

Een gift aan Stichting Grote Kerk Naarden kan anoniem of met naamsvermelding worden gedaan. Giften kunnen overgemaakt worden ten name van Stichting Grote Kerk Naarden, IBAN: NL94ABNA0471040568
Het is mogelijk een gift te doen met een specifieke bestemming.

Stichting Grote Kerk Naarden heeft de ANBI-status. Om als culturele ANBI aangemerkt te worden moet de instelling voor minstens 90% actief zijn op cultureel gebied. Donateurs van culturele ANBI’s hebben een belastingvoordeel, opgenomen in de Geefwet.

Contact opnemen