Ook deze zomer is er weer een maand van Bezinning in Grote Kerk Naarden: van 29 juni t/m 24 juli. Kom tot rust in een serene sfeer op een unieke locatie. Met deze keer zelfs meditatie op 20 meter hoogte!

Yoga

Vier woensdagavonden zijn gereserveerd voor een speciale yogales. Op je eigen matje op de vloer van de kerk voel je de grootsheid en ervaar je de serene sfeer van de kerk. De lessen van de ervaren docenten Dorien van Nieukerken of Padmini Kruitwagen doen de rest voor een innerlijk welbevinden!

Meditatie

Uniek is de mogelijkheid om een meditatie te doen op de tijdelijke vloer onder het tongewelf. Er zijn drie dinsdagavonden onder begeleiding  van Dorien van Nieukerken.
Direct Boeken

Stilte

Echt helemaal stil worden en stilzijn? Dat kan drie zaterdagochtenden in juli onder begeleiding van Lennart Heuvelman of Annegien Ochtman-de Boer. Een stiltemoment bestaat uit een korte overweging met een stukje muziek en vooral stilte.Voor de Stiltemomenten hoef je alleen te reserveren. Ze zijn op basis van ‘pay-what-you-like’, na afloop pin je zelf een bedrag dat je kunt/wilt geven.
Foto: Matthijs van der Meer

Maand van Bezinning