Rally 2022

Rally
2022

Hulde aan alle deelnemers van de achtste Gooische Vesting Rally. Wat een prachtig en zonnig schouwspel is het toch ieder jaar weer! Alle uitslagen zijn te vinden in dit overzicht: Eindklassement GVR 26-03-2022  Felicitaties voor de winnaars van de Sportklasse: Cooper en Masha Goei.

De Gooische Vesting Rally werd dit jaar op 26 maart 2022 gereden, een ééndaagse toertocht voor het goede doel en wordt jaarlijks georganiseerd door de Rallycommissie, bestaande uit Vrienden van Stichting Grote Kerk Naarden. Elk jaar is het weer een voorrecht zoveel moois te aanschouwen. Vijftig equipes met bolides die gemiddeld zeker veertig jaar oud zijn, dat betekent ruim 2.000 jaar cultureel erfgoed. Tel daarbij op dat ook de kerk er al 500 jaar staat. Dan weet je dat het een eerbiedwaardig festijn geweest is. Het was dan ook niet voor niets dat de vesting weer massaal uitliep om getuige te zijn.

Wij zien er naar uit ook in 2023 een editie te organiseren; zet zaterdag 25 maart 2023 maar vast in de agenda. We rekenen graag wederom op ieders komst. Veel dank iedereen!

En wil je nog even nagenieten: de prachtige auto's staan hier: https://www.oypo.nl/nl/1ff5e2b0ed07bd93

 

Sponsoren Rally

Zonder sponsoren heeft de Rally geen bestaansrecht.
Wij zijn dan ook heel dankbaar voor de trouwe sponsoring van de onderstaande bedrijven: