Stichting Grote Kerk Naarden is per 1 april op zoek naar 3 coördinatoren op oproepbasis voor het begeleiden van en het leiding geven aan vrijwilligers tijdens evenementen.

Kernwoorden zijn: gastvrijheid, aanspreekpunt zijn, vrijwilligers aansturen, overzicht houden, snel kunnen schakelen, flexibel inzetbaar zijn.

Grote Kerk Naarden

Grote Kerk Naarden is een rijksmonument en is van grote cultuurhistorische én maatschappelijke waarde voor Naarden-Vesting, het Gooi en Nederland. Stichting Grote Kerk Naarden zorgt voor de duurzame instandhouding van het monument door middel van restauratie en maatregelen op het gebied van toegankelijkheid, veiligheid en duurzaamheid. Ook stelt de stichting het monument open voor de samenleving, door middel van programmering, verlevendiging en educatie i.s.m. partners, en door commerciële exploitatie van het gebouw voor activiteiten passend bij de positionering. Op zondagen houdt de Protestantse Gemeente er de eredienst, het gebouw is dus ook als kerk in gebruik.

De functie

Je bent van het begin tot het eind van een evenement het aanspreekpunt op de vloer voor de hurende partij en je geeft leiding aan de groep vrijwilligers die betrokken is bij het evenement in Grote Kerk Naarden.  Je werkt aan de hand van een draaiboek samen met de vrijwilligers, zorgt dat het evenement goed verloopt en schakelt snel als er zich onverwachte gebeurtenissen voordoen. Je bent creatief in oplossingen, een gastvrije en representatieve verbinder die het overzicht bewaart en je beschikt over natuurlijk leiderschap. Na afloop van de productie koppel je aan het bureau van de stichting terug hoe het is gegaan.

De producties

Producties lopen uiteen van concerten, beurzen, diners tot huwelijken en uitvaarten. Deze vinden met name plaats in de avond en in het weekend.  Vanaf eind april t/m eind juli hebben wij daarnaast een bijzonder project: Hemelbestormers. Dit project behelst een publiekssteiger op ca. 25 meter hoogte met daaromheen een programma. Voor dit project hebben wij in de maanden mei en juni incidenteel, en in de maand juli 5 dagen per week een coördinator nodig. Heb je geen hoogtevrees en spreekt dit project je aan, geef dit dan expliciet aan in je sollicitatie.

Jouw kennis

 • Je hebt een opleiding op MBO-niveau, bij voorkeur in hospitality of evenementenorganisatie
 • Je hebt ervaring als leidinggevende
 • Je hebt een BHV-diploma of bent bereid dat te halen
 • Je hebt affiniteit met cultuur en erfgoed

Jouw competenties

 • Je bent representatief
 • Je hebt gastvrijheid hoog in het vaandel
 • Je bent communicatief
 • Je bent accuraat en je hebt oog voor detail
 • Je bent pro-actief
 • Je bent stressbestendig
 • Je bent hulpvaardig

Wie wij zijn

Stichting Grote Kerk Naarden kent een vijfkoppig bestuur en een bureau. Het werk van de stichting wordt geleid en gecoördineerd door het bureau dat bestaat uit een directeur, een office manager, een administrateur en een producer. Het werk op de vloer wordt uitgevoerd door een team van vaste (betaalde) coördinatoren en een groep van ca. 75 vrijwilligers.

Wij zijn een organisatie die volop in beweging is. Er is een open en informele werkcultuur waarin ieders bijdrage telt. Daardoor heb je veel ruimte om eigen ideeën aan te dragen. Daarnaast kun je gebruikmaken van de ruime kennis van collega’s. We werken als team met veel energie en toewijding aan de ontwikkeling van Grote Kerk Naarden.

Lijkt het jou leuk om samen met ons Grote Kerk Naarden nog sterker op de kaart te zetten? En voldoe je aan de gevraagde functie-eisen? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren! Solliciteren kan t/m 25 februari.

De functie is op oproepbasis en de uitbetaling geschiedt op basis van gewerkte uren.

Procedure

Graag ontvangen wij uiterlijk 25 februari jouw cv en korte motivatiebrief op info@grotekerknaarden.nl. De sollicitatiegesprekken worden in overleg met de gekozen kandidaten gepland.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Angela Mast (producer) of Eveline ter Veer (office manager) info@grotekerknaarden.nl of 035-6949873.

Vacature 3 Coördinatoren