Verhuur

Events

Beschikbaarheid opvragen:

  verplicht

  Zakelijk

  Zakelijke events, zoals beurzen, bedrijfspresentaties, diners en borrels, vinden in onze organisatie een ervaren en betrouwbare partner. Naast Grote Kerk Naarden, verhuren wij de monumentale kerk BIJ ANDREAS, eveneens in Naarden-Vesting.

  Download Brochure Zakelijke Verhuur Grote Kerk Naarden

   

  Particulier

  Particulieren kunnen in ons gebouw terecht voor huwelijk, doop en uitvaart. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier hiernaast.

   

  Lokaal

  Voor non-profit initiatieven uit de regio bieden wij de serie 'Lokaal Verhaal'. Tegen gereduceerd tarief kan op maandagen en dinsdagen het gebouw hiervoor worden gehuurd. Meer informatie via het contactformulier.

   

  Zakelijk

  Beurzen

  Grote Kerk Naarden leent zich uitstekend voor exclusieve beurzen. Zo vindt jaarlijks NAARDEN the Art fair bij ons plaats. Groot of kleinschalig, de unieke sfeer van het gebouw blijft in elke setting overeind.

   

  Events

  Een lege vloer om te netwerken, een diner in het koor, of zitplaatsen voor 800 mensen. Wij verzorgen het tot in de puntjes.

  Download Brochure Zakelijke Verhuur Grote Kerk Naarden

  BIJ ANDREAS

  Voor zakelijke partijen bieden wij naast Grote Kerk Naarden de schitterend gerestaureerde Andreaskerk als locatie aan. Deze kerk ligt aan de Turfpoortstraat 29, de straat achter Grote Kerk Naarden en dus op loopafstand. De prachtige ambiance leent zich uitstekend voor een vergadering, filmvertoning, lezing of break-out sessie voor maximaal 70 gasten.

  Bij Andreas

  Particulieren

  Trouwen

  Geven jullie elkaar het ja-woord in Grote Kerk Naarden? Dan maak je van de grote dag echt iets bijzonders. Wij denken mee hoe we jullie huwelijk onvergetelijk kunnen maken. Wij zijn locatie voor zowel burgerlijk als kerkelijk huwelijk.

  Afscheid

  Ook afscheid nemen of herdenken is mogelijk in Grote Kerk Naarden. Meer informatie over uitvaarten en herdenkingsbijeenkomsten: 035-6949873.

  Lokaal verhaal

  Initiatieven uit de regio kunnen op maandag of dinsdag tegen gereduceerd tarief terecht in Grote Kerk Naarden. Op deze manier krijgt de lokale community de gelegenheid iets te organiseren in het gebouw, van ledenvergadering tot klein concert.

   

  Maatschappelijk

  In Grote Kerk Naarden vindt jaarlijks een aantal maatschappelijke bijeenkomsten plaats, onder meer de Lintjesregen, de Veteranendag en de Comeniusdag.

   

  Religieus

  Op zondagen vindt in Grote Kerk Naarden de eredienst plaats van de Protestantse Gemeente Naarden. Meer informatie over religieuze bijeenkomsten op de website van de PKN Naarden.

  Lokaal

  Praktisch

  Grote Kerk Naarden

  2D_Plattegrond GKN_Afmetingen

   

   

  BIJ ANDREAS

  2D_Plattegrond BA_Afmetingen