Verhuur

Events

Ik ontvang graag meer informatie voor:

  Magistrale ervaring

  Momenteel zijn wij gesloten als gevolg van de corona-maatregelen. Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid verderop in het jaar. Wij zijn een veilige locatie met voldoende ruimte, een geavanceerd ventilatiesysteem en een professioneel team.  

  Wil jij onvergetelijke herinneringen maken op een magistrale plek? In Grote Kerk Naarden kun je jouw life events vieren, van diner tot bruiloft.

  Zakelijke events, zoals beurzen, bedrijfspresentaties en borrels, vinden in onze organisatie een ervaren en betrouwbare partner.

  Wij werken samen met muziekgezelschappen en andere cultureel-maatschappelijke partners aan een divers cultuuraanbod. Bekijk de agenda.

  Life
  Events

  Trouwen

  Geven jullie elkaar het ja-woord in Grote Kerk Naarden? Dan maak je van de grote dag echt iets bijzonders. Wij denken mee hoe we jullie huwelijk onvergetelijk kunnen maken. Wij zijn locatie voor zowel burgerlijk als kerkelijk huwelijk.

  Vieren

  Wil je met een diner of borrel stilstaan bij een bijzondere mijlpaal, met je intimi, of een grotere groep? Er kan meer dan je denkt in Grote Kerk Naarden. Denk bijvoorbeeld aan speciale catering of muziek.

  Afscheid

  Ook afscheid nemen of herdenken is mogelijk in Grote Kerk Naarden. Meer informatie over uitvaarten en herdenkingsbijeenkomsten: 035-6949873.

  Beurzen

  Grote Kerk Naarden leent zich uitstekend voor exclusieve beurzen. Zo vindt jaarlijks NAARDEN the Art fair bij ons plaats. Groot of kleinschalig, de unieke sfeer van het gebouw blijft in elke setting overeind.

  Presentaties

  Een lege vloer om te netwerken, een plenaire opstelling in het koor, of zitplaatsen voor 800 mensen. Wij verzorgen het tot in de puntjes.

  Evenementen

  Wij hosten besloten evenementen, van champagnediner tot prijsuitreiking. Service en maatwerk zijn onze kernwoorden. Wie een evenement bij ons organiseert, kan vertrouwen op onze professionele begeleiding.

  Zakelijk

  Cultureel

  Concerten

  Grote Kerk Naarden is gemaakt voor muziek. Het is niet voor niets dat de Nederlandse Bachvereniging er al bijna 100 jaar de Matthäus Passion opvoert. De programmering is een mix van externe producties en producties in samenwerking met partners.

  Kleinschalig

  Lokale initiatieven kunnen op maandag of dinsdag tegen gereduceerd tarief voor een dagdeel terecht, binnen de maandelijkse serie 'Lokaal Verhaal'.

  Tentoonstellingen

  In het zomerseizoen is Grote Kerk Naarden geopend voor bezoekers aan het monument en zijn er kinderprogramma's. Wij programmeren tentoonstellingen en activiteiten in deze periode.