Events

Events

Ik ontvang graag meer informatie:

  Magistrale ervaring

  Wij werken samen met professionele muziekgezelschappen aan een diverse concertagenda die past bij het monumentale gebouw. Als 500 jaar oud monument hebben wij een rijke geschiedenis. Die brengen we tot leven met tentoonstellingen en activiteiten.

  Wij zijn locatie voor zakelijke verhuur. Zakelijke events, zoals beurzen, bedrijfspresentaties, diners en borrels, vinden in onze organisatie een ervaren en betrouwbare partner. Particulieren kunnen in ons gebouw terecht voor huwelijk, doop en uitvaart.

   

  Cultureel

  Concerten

  Grote Kerk Naarden is gemaakt voor muziek. Het is niet voor niets dat de Nederlandse Bachvereniging er al bijna 100 jaar de Matthäus Passion opvoert. Wij bieden een podium aan professionele muziekgezelschappen met repertoire dat past bij het monumentale gebouw en de akoestiek. Met een eigen concertserie bieden wij vanaf eind 2021 een verrassend klassiek programma. Vanaf zomer 2022 start een nieuw orgelconcertprogramma.

  Erfgoedbeleving

  Wij programmeren tentoonstellingen, presentaties en educatieve activiteiten over Grote Kerk Naarden, een 500 jaar oud erfgoed. In onze programma's kom je meer te weten over de geschiedenis van Grote Kerk Naarden, de directe omgeving en de grotere historische context.

  Bezinning

  In de zomer is er een programma rond bezinning, in samenwerking met partners. In een leeg kerkgebouw kunnen deelnemers rust en reflectie ervaren met activiteiten als stiltemomenten, meditatie en yoga.

  Beurzen

  Grote Kerk Naarden leent zich uitstekend voor exclusieve beurzen. Zo vindt jaarlijks NAARDEN the Art fair bij ons plaats. Groot of kleinschalig, de unieke sfeer van het gebouw blijft in elke setting overeind.

  Presentaties

  Een lege vloer om te netwerken, een plenaire opstelling in het koor, of zitplaatsen voor 800 mensen. Wij verzorgen het tot in de puntjes.

  Kleinschalig lokaal

  Lokale initiatieven kunnen op maandag of dinsdag tegen gereduceerd tarief voor een dagdeel terecht voor een besloten vergadering of bijeenkomst. Informeer vooraf naar de mogelijkheden en voorwaarden.

  Zakelijk

  Particulieren

  Trouwen

  Geven jullie elkaar het ja-woord in Grote Kerk Naarden? Dan maak je van de grote dag echt iets bijzonders. Wij denken mee hoe we jullie huwelijk onvergetelijk kunnen maken. Wij zijn locatie voor zowel burgerlijk als kerkelijk huwelijk.

  Afscheid

  Ook afscheid nemen of herdenken is mogelijk in Grote Kerk Naarden. Meer informatie over uitvaarten en herdenkingsbijeenkomsten: 035-6949873.