Verhuur

Events

Beschikbaarheid opvragen:

  Zakelijk

  Zakelijke events, zoals beurzen, bedrijfspresentaties, diners en borrels, vinden in onze organisatie een ervaren en betrouwbare partner. Naast Grote Kerk Naarden, verhuren wij de monumentale kerk BIJ ANDREAS, eveneens in Naarden-Vesting.

  Download Brochure Zakelijke verhuur 2021-2022

  Particulier

  Particulieren kunnen in ons gebouw terecht voor huwelijk, doop en uitvaart.

  Cultureel

  Wij werken samen met professionele muziekgezelschappen aan een concertagenda die past bij het monumentale gebouw. Als 500 jaar oud monument hebben wij een rijke geschiedenis. Die brengen we tot leven met tentoonstellingen en activiteiten.

   

  Zakelijk

  Beurzen

  Grote Kerk Naarden leent zich uitstekend voor exclusieve beurzen. Zo vindt jaarlijks NAARDEN the Art fair bij ons plaats. Groot of kleinschalig, de unieke sfeer van het gebouw blijft in elke setting overeind.

  Events

  Een lege vloer om te netwerken, een diner in het koor, of zitplaatsen voor 800 mensen. Wij verzorgen het tot in de puntjes.

  Kleinschalig lokaal

  Lokale initiatieven kunnen op maandag of dinsdag tegen gereduceerd tarief voor een dagdeel terecht. Informeer telefonisch of per mail naar de mogelijkheden.

  BIJ ANDREAS

  Voor zakelijke partijen bieden wij naast Grote Kerk Naarden de schitterend gerestaureerde Andreaskerk als locatie aan. Deze kerk ligt aan de Turfpoortstraat 29, de straat achter Grote Kerk Naarden en dus op loopafstand. De prachtige ambiance leent zich uitstekend voor een vergadering, filmvertoning, lezing of break-out sessie voor maximaal 70 gasten.

  Bij Andreas

  Particulieren

  Trouwen

  Geven jullie elkaar het ja-woord in Grote Kerk Naarden? Dan maak je van de grote dag echt iets bijzonders. Wij denken mee hoe we jullie huwelijk onvergetelijk kunnen maken. Wij zijn locatie voor zowel burgerlijk als kerkelijk huwelijk.

  Afscheid

  Ook afscheid nemen of herdenken is mogelijk in Grote Kerk Naarden. Meer informatie over uitvaarten en herdenkingsbijeenkomsten: 035-6949873.

  Concerten

  Wij bieden een podium aan professionele muziekgezelschappen met repertoire dat past bij het monumentale gebouw en de akoestiek. Met een eigen concertserie bieden wij vanaf eind 2021 een verrassend klassiek programma. Vanaf zomer 2022 start een nieuw orgelconcertprogramma.

  Erfgoedbeleving

  Wij programmeren eigen presentaties en educatieve activiteiten over Grote Kerk Naarden, een 500 jaar oud erfgoed.

  Bezinning

  In de zomer bieden wij een programma rond bezinning.

  Cultureel

  Plattegronden