Bezoek

Bezoek

Openings
tijden

Audiotour en leitje

Bezoekers ontdekken het gebouw met de nieuwe audiotour 'Baken van Holland'. Ook zijn er filmpjes in Nederlandse Gebarentaal beschikbaar. Het dak van de kerk wordt vernieuwd en jij kunt jezelf vereeuwigen door je persoonlijke boodschap op een leitje te schrijven dat op het dak wordt gespijkerd!

Voor kinderen zijn er in de zomervakantie speciale programma's, zie hieronder. Kinderen, onder begeleiding van een volwassene, hebben gratis toegang.

Tickets

 

Zomer 2020

  • 4 juli t/m 30 augustus za. van 11.00 - 17.00 uur en zo. van 13.00 - 17.00 uur.

Entree € 4,50 voor volwassenen, incl. audiotour en leitje. Alleen bezoek € 2,00. Kinderen t/m 12 gratis. Tickets worden online en aan de deur verkocht. Pin only.

 

Kinder-programma

In de zomervakantie zijn er gratis kinderprogramma's op za. van 11.00 - 17.00 uur en zo. van 13.00 - 17.00 uur.

Zoek Vitus de kerkkat

Vitus de kerkkat woont in Grote Kerk Naarden en hij is dol op verstoppertje spelen! Vitus houdt zich verborgen op 5 geheime plekken, kun jij hem vinden? Voor kinderen t/m 6 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Tickets

Tour met Vitus de kerkkat

Kijk maar eens naar de schilderingen op het plafond, zie je hoe bijzonder? In deze tour neemt Vitus de kerkkat je mee langs de schatten van het gebouw. Ook ga je zelf aan de slag met je eigen familiewapen. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Tickets

Bezinning

In juli en augustus is er yoga en zijn er stiltemomenten in de kerk. Ben jij toe aan wat bezinning na deze bijzondere afgelopen maanden? Kijk in de agenda voor yoga op woensdagavond en stiltemomenten op zaterdagochtend.

Kleyne Winkel

In de Kleyne Winkel kun je altijd terecht voor een leuk cadeau aan een ander of jezelf. In de vernieuwde winkel vind je allerlei mooie producten in de stijl van Grote Kerk Naarden. Van stropdassen tot hippe pins en van totebags tot koelkastmagneten. Wij pakken het cadeau mooi voor je in!

 

Onderwijs

Educatief programma

Vanaf september 2020 is er een nieuw educatief programma voor primair onderwijs. Het bestaat uit een bezoek aan de kerk en een verwerkingsles in de klas en is duurzaam in te zetten door scholen. Het programma spreekt de zintuigen aan en sluit aan bij het onderwijscurriculum.

Periode: vanaf september 2020
Duur op locatie: 1,5 uur
Kosten 1,50 euro per leerling
Doelgroep: bovenbouw PO
Voor onderbouw VO is een programma op maat mogelijk.

Meer info

Contact

Stichting Grote Kerk Naarden
Bezoek- en postadres
St. Annastraat 5
1411 PE Naarden
Tel. 035 ­694 98 73
info@grotekerknaarden.nl

Bezoekadres kerk
Marktstraat 13
1411 CX Naarden

Grote Kerk Naarden is rolstoeltoegankelijk.

Colofon

Design: Studio Nijhoff
Development: Wieger de Leur
Teksten: Stichting Grote Kerk Naarden en Welmoed Wijmans
Beeld: historische beelden uit de Rijksstudio