donderdag 4 juni
t/m zondag 30 augustus

Hele dag

Bezoek Grote Kerk Naarden

Openingstijden zomer

4 juli t/m 30 augustus op zaterdag van 11.00 – 17.00 uur en zondag van 13.00 – 17.00 uur.

Audiotour

Ontdek de geschiedenis van het gebouw in Naarden van de Middeleeuwen tot nu in de nieuwe audiotour Baken van Holland. Er zijn ook filmpjes in Nederlandse Gebarentaal beschikbaar. In een genummerde route doorloop je het gebouw.

Leitje beschrijven

Het dak van Grote Kerk Naarden wordt leitje voor leitje vernieuwd, en jij kunt jezelf vereeuwigen in de geschiedenis van het gebouw. Bij je bezoek ontvang je een leitje waarop je jouw boodschap voor de toekomst kunt schrijven. Het leitje lever je weer in zodat de leidekkers van Jobse loodgieters, leidekkers en koperslagers het op het dak kunnen spijkeren.

Kinderprogramma’s

Ga mee op avontuur met Vitus de kerkkat. Vitus heeft zich verstopt in de kerk, kun jij hem vinden? ‘Zoek Vitus’ is voor kinderen t/m 6 jaar. Voor 6 t/m 12 jaar is er de ‘Tour met Vitus’, met leuke doe-opdrachten. Voor kinderen is de toegang gratis.

Tickets kopen

Tickets kunnen online en aan de deur gekocht worden. Pin only. De ticketprijs bedraagt 4,50 euro voor volwassenen en is inclusief audiotour, informatieblad, NGT-filmpjes en leitje. Kinderen kunnen gratis de kinderprogramma’s volgen. Neem tijdens je boeking en op de locatie kennis van de maatregelen omtrent corona.

Tickets

Kleyne Winkel

Neem aan het eind van je bezoek een kijkje in onze vernieuwde winkel! In de Kleyne Winkel vind je prachtige producten in de stijl van Grote Kerk Naarden. Van stropdassen tot hippe pins.

Bezoek Grote Kerk Naarden