woensdag 19 augustus

20:00 - 21:30

UITVERKOCHT Heart to heart yoga in Grote Kerk

Yoga door Dorien van Nieukerken

Dorien begon al op negenjarige leeftijd al met yoga en meditatie, waardoor haar belangstelling voor welzijn, menselijke behoeften en persoonlijke ontwikkeling alleen maar toenam. Ze is het mysterie van het leven en het menselijk potentieel altijd blijven onderzoeken, voor haarzelf en voor anderen. Ze richtte 25 jaar geleden het Heart to Heart centrum op en in 2016 Heart House Bussum, een centrum voor inspiratie en welzijn.

Dorien is naast het managen van haar centra actief als yoga-meditatie docent, Chopra-trainer, spreker, en ze geeft 1 op 1 sessies ‘peace embodiment’; coaching in combinatie met ayurvedische healing massages en yoga/meditatie. Dorien begeleidt mensen graag naar een rustpunt in zichzelf. Elke les is een reis van lichaam en ziel, waar het hart centraal staat.

Deze zomer geeft zij een aantal woensdagavonden yogalessen in de prachtige Grote Kerk Naarden.

Data & tijden

  • Woensdagavond 15 en 22 juli en 5 en 19 augustus
  • 20.00 uur inloop, verzamelen voor de kerk, Toreningang
  • 20.10 uur start les
  • 21.30 uur einde

Goed om te weten

  • Neem je eigen matje mee
  • Je kunt het beste al je yoga-outfit aan hebben
  • Er is genoeg ruimte, we houden rekening met 1,5 meter afstand

Reserveer je plaats

Heart to Heart verzorgt inspirerende lessen, workshops en persoonlijke sessies op het gebied van yoga, meditatie, mindfulness, bodywork, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling.

Naast een gevarieerd yogaprogramma vormt Ayurveda een belangrijk onderdeel in ons aanbod. Ayurvedische massagebehandelingen zijn een essentiële benadering op de weg naar welzijn voor lichaam en geest.

Heart to Heart biedt daarnaast diverse originele Chopra programma’s en verzorgt bedrijfstrainingen op maat. Yoga, massages, Chopra lifestyle en bedrijfstrainingen

Het team van Heart to Heart bestaat uit gespecialiseerde en bezielde mensen. Zij beschikken over ruime ervaring en kennis om hart, ogen en ziel te openen en hun ervaring en kennis op een vernieuwende en inspirerende wijze met je te delen.

Het Heart to Heart Centrum vind je in het Heart House in Bussum, in het hart van Nederland in het Gooi.

Heart to Heart

Dorien van Nieukerken

 

UITVERKOCHT Heart to heart yoga in Grote Kerk