Vanaf eind april t/m eind juli kun je bij Grote Kerk Naarden het evenement Hemelbestormers bezoeken. We willen zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met het gebouw, van binnen en van buiten en op grote hoogte. Er is namelijk een publiekssteiger bij de renovatie van het dak. Daarop kun je uitkijken over de Vesting en doordeweeks het werk aan het dak zien. Er is ook programmering, zoals muziek en yoga.

Huwelijksaanzoeken

Wij geven 4 personen de unieke kans om hun geliefde op de steiger ten huwelijk te vragen! Uit de aanmeldingen kiezen we de 4 meest aansprekende voorstellen uit. Met deze trouwlustigen gaan we persoonlijk in gesprek om een onvergetelijk aanzoek op grote hoogte vorm te geven. Interesse? Meld je aan bij Elisabeth Wiessner, projectleider Hemelbestormers, en geef in je bericht aan wie je wilt vragen, wanneer (mei-juni-juli) en hoe.  

Vrijwilligers gezocht

Wij zoeken nog vrijwillige publieksbegeleiders en verkoopmedewerkers voor Hemelbestormers! Meer informatie

Openingstijden

Op 25 april 2020 opent Hemelbestormers voor genodigden. Op 26 april kunnen bewoners van Naarden-Vesting, Vrienden van Grote Kerk Naarden en leden van de Protestantse Gemeente Naarden de steiger beklimmen.

Vanaf 27 april is Hemelbestormers open voor publiek. En na Koningsdag iedere woensdag t/m zaterdag van 10.30 – 16.30 uur en zondag van 13.30 – 16.30 uur. Een aantal zaterdagavonden is er een speciale avondopenstelling met programmering. 

Kaartverkoop

De kaartverkoop start in maart 2020 via deze website. Kaarten kosten 5,- euro voor volwassenen. Hierbij inbegrepen is een leitje waarop je je naam kunt zetten en dat op het dak gespijkerd wordt, of mee naar huis genomen kan worden. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Houd deze website en Facebook in de gaten! 

Hemelbestormers