Vanaf 21 juni t/m 30 augustus 2020 [nieuwe data i.v.m. coronamaatregelen] kun je bij Grote Kerk Naarden het evenement Hemelbestormers bezoeken. We willen zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met het gebouw, van binnen en van buiten en op grote hoogte. Er is namelijk een publiekssteiger bij de renovatie van het dak. Daarop kun je uitkijken over de Vesting en doordeweeks het werk aan het dak zien. Er is ook programmering, zoals muziek en yoga.

Huwelijksaanzoeken

Wij geven een aantal personen de unieke kans om hun geliefde op de steiger ten huwelijk te vragen! Met deze trouwlustigen gaan we persoonlijk in gesprek om een onvergetelijk aanzoek op grote hoogte vorm te geven. Interesse? Meld je aan bij Elisabeth Wiessner, projectleider Hemelbestormers, en geef in je bericht aan wie je wilt vragen, wanneer en hoe.  

Vrijwilligers gezocht

Wij zoeken nog vrijwillige publieksbegeleiders en verkoopmedewerkers voor Hemelbestormers! Meer informatie

Openingstijden

Vanaf 21 juni [o.v.b. coronamaatrdegelen] is Hemelbestormers open voor publiek. En vanaf dan vooralsnog iedere woensdag t/m zaterdag van 10.30 – 16.30 uur en zondag van 13.30 – 16.30 uur. Een aantal avonden is er een speciale avondopenstelling met programmering. 

Kaartverkoop

De kaartverkoop start eind mei 2020 via deze website. Kaarten kosten 6,50 euro voor volwassenen (incl. boekingskosten). Hierbij inbegrepen is een leitje waarop je je naam kunt zetten en dat op het dak gespijkerd wordt, of mee naar huis genomen kan worden. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Houd deze website en Facebook in de gaten voor nieuws over openingstijden en kaartverkoop! 

Hemelbestormers