Rally 2024

Rally
2024

SAVE the DATE

We kijken uit naar zaterdag 16 maart 2024; dan zal de volgende editie plaatsvinden voor maar liefst de 10e keer. Het belooft een fantastische feesteditie te worden, dus zet de datum vast in je agenda!

 

De Gooische Vesting Rally 2023: een terugblik!

Afgelopen zaterdag 25 maart 2023 vond de Gooische Vesting Rally plaats. Deze rally wordt jaarlijks georganiseerd door de Rallycommissie, bestaande uit Vrienden van Stichting Grote Kerk Naarden in samenwerking met Stichting RallyControl. Ter compensatie van de CO2-uitstoot is voor alle deelnemende equipes een boom geplant via Trees for All.

Wat was het weer een voorrecht om zoveel prachtige oldtimers bij elkaar te zien. Deze eendaagse toertocht voor het goede doel (restauratie van ons 16de-eeuwse tongewelf) voerde door het pittoreske landschap van Noord-Holland om vervolgens te eindigen bij Grote Kerk Naarden.

Weer en wind zijn doorstaan! Graag bedanken we alle deelnemers voor hun inzet en enthousiasme. Bijgaand de Gooische Vesting Rally einduitslag 2023; en onze warme felicitaties voor Cooper en Marsha Goei met het behalen van de felbegeerde eerste plaats in de Sportklasse!

Ook een enorm applaus voor onze sponsoren zonder wie de organisatie van dit prachtige evenement niet mogelijk was.

 

PS En wil je nog even nagenieten: de prachtige auto's kan je HIER bewonderen!

 

Sponsoren Rally

Zonder sponsoren heeft de Rally geen bestaansrecht.
Wij zijn dan ook heel dankbaar voor de trouwe sponsoring van de onderstaande bedrijven: