testhome

Magische Momenten
02 - 12 - 21
13 - 01 - 22
10 - 03 - 22
12 - 05 - 22
previous arrow
next arrow

Agenda

donderdag 4 juni
t/m zondag 30 augustus

Bezoek Grote Kerk Naarden

Ontdek de geschiedenis van het gebouw in Naarden van de Middeleeuwen tot nu in de nieuwe audiotour Baken van Holland.

Hele dag

zaterdag 4 juli
t/m zondag 30 augustus

Op stap met Vitus

In de zomervakantie zijn er gratis kinderprogramma’s op za. van 11.00 – 17.00 uur en zo. van 13.00 – 17.00 uur. Ga op stap met Vitus de kerkkat!

Hele dag

dinsdag 7 juli

Hannes Minnaar speelt Goldbergvariaties

Zes grote stadskerken werken samen met meesterpianist Hannes Minnaar om live muziek te presenteren. Op 7 juli vindt het concert in Grote Kerk Naarden plaats. 

20:00 - 21:30

Baken
van
Holland

 


Koop je ticket

Grote Kerk Naarden

Middenin de Vesting staat Grote Kerk Naarden: al eeuwenlang een baken van Holland. Voor schippers op de Zuiderzee, voor de Spaanse troepen en de Geuzen, voor de postkoets in de zeventiende eeuw, voor bezoekers en bewoners in meer dan 500 jaar geschiedenis. Of je nu alleen of met veel bent, het gebouw omarmt je. Met haar zachte licht en wereldberoemde tongewelf boven je hoofd.

Grote Kerk Naarden is een podium voor kwaliteit en een plek voor iedereen om te luisteren, beleven, delen en beschouwen.

Gebouw

Blog 3. over het tongewelf

Toen ik onlangs even alleen het gebouw binnenliep, en een stukje van een aria zong waar ik momenteel op worstel, viel het me pas echt op: het geluid is weer rond en compleet! Bijna een jaar lang werd het gewelf vanaf beneden aan het zicht onttrokken door de steigervloer.

Verhuur

Luisteren,
beleven, delen
en beschouwen.

Wil jij onvergetelijke herinneringen maken op een magistrale plek? In Grote Kerk Naarden kun je van jouw life event of zakelijke evenement iets bijzonders maken. In samenwerking met partners realiseren wij daarnaast een divers cultuuraanbod.

Publiek & scholen

Wil je meer weten over Grote Kerk Naarden, het gebouw bezoeken en het tongewelf bewonderen? Onze publieksprojecten en educatieve programma's nemen je mee op reis door meer dan 500 jaar geschiedenis.

Bezoek