testhome

GKN - CR slider - 280322
Magische Momenten
Parts in Motion 12-05-22
Ragazze Quartet 09-06-22
previous arrow
next arrow

Agenda

donderdag 4 juni
t/m zondag 30 augustus

Bezoek Grote Kerk Naarden

Ontdek de geschiedenis van het gebouw in Naarden van de Middeleeuwen tot nu in de nieuwe audiotour Baken van Holland.

Hele dag

zaterdag 4 juli
t/m zondag 30 augustus

Op stap met Vitus

In de zomervakantie zijn er gratis kinderprogramma’s op za. van 11.00 – 17.00 uur en zo. van 13.00 – 17.00 uur. Ga op stap met Vitus de kerkkat!

Hele dag

dinsdag 7 juli

Hannes Minnaar speelt Goldbergvariaties

Zes grote stadskerken werken samen met meesterpianist Hannes Minnaar om live muziek te presenteren. Op 7 juli vindt het concert in Grote Kerk Naarden plaats. 

20:00 - 21:30

Baken
van
Holland

 


Koop je ticket

Grote Kerk Naarden

Middenin de Vesting staat Grote Kerk Naarden: al eeuwenlang een baken van Holland. Voor schippers op de Zuiderzee, voor de Spaanse troepen en de Geuzen, voor de postkoets in de zeventiende eeuw, voor bezoekers en bewoners in meer dan 500 jaar geschiedenis. Of je nu alleen of met veel bent, het gebouw omarmt je. Met haar zachte licht en wereldberoemde tongewelf boven je hoofd.

Grote Kerk Naarden is een podium voor kwaliteit en een plek voor iedereen om te luisteren, beleven, delen en beschouwen.

Gebouw

Seizoensbrochure 2023-2024

De seizoensbrochure muziek is uit! Hierin vind je alles over onze serie Magistrale Momenten 2023-2024, achtergrondinformatie over de geschiedenis van muziek in het monument en de uitgebreide concertagenda van aankomend seizoen. De seizoensbrochure valt eind juni bij onze vrienden en relaties op de deurmat. Ook is hij in papieren vorm verkrijgbaar in Grote Kerk Naarden […]

Podcast: Hemelbestormers

Voor wie er geen genoeg van kan krijgen…. Afgelopen maand waren Marchien den Hertog en Froukje Holtrop, de auteur-samenstellers van het boek ‘Hemelbestormers, Geheimen van het gewelf in de Grote Kerk Naarden’, te gast bij het NH radioprogramma Lunchroom. Luister naar hun prachtige verhalen over het tongewelf en het enthousiaste gesprek met presentator Patricia Nagelkerke […]

Verhuur

Luisteren,
beleven, delen
en beschouwen.

Wil jij onvergetelijke herinneringen maken op een magistrale plek? In Grote Kerk Naarden kun je van jouw life event of zakelijke evenement iets bijzonders maken. In samenwerking met partners realiseren wij daarnaast een divers cultuuraanbod.

Publiek & scholen

Wil je meer weten over Grote Kerk Naarden, het gebouw bezoeken en het tongewelf bewonderen? Onze publieksprojecten en educatieve programma's nemen je mee op reis door meer dan 500 jaar geschiedenis.

Bezoek